Afzetting langs de weg inrichten?

Afzetting langs de weg inrichten?

Van het inrichten van een wegafzetting tot praktische tips. Download onze white paper en lees meer over de belangrijkste risico’s (waar rekening mee te houden) en de maatregelen om risico’s terug te dringen.

Veilig werken langs de weg?

Wij vertellen je er graag meer over. Lees alle informatie dat er toe doet voor een veilige verkeerssituatie tijdens wegafzettingen, het zetten van een werkvlak, het plaatsen van verkeersborden en een langsafzetting met bijvoorbeeld verkeerskegels en geleidebakens.

Download Whitepaper Gratis

Voorbeeld Wegafzetting

Er zijn diverse middelen die gebruikt kunnen worden om een wegafzetting te zetten, in de whitepaper treft je diverse voorbeeld en materiaal dat hiervoor wordt ingezet, zoals het soort verkeerborden, geleidebakens, afzethekken en verkeerskegels.

Werkvak langs de weg uitzetten

Een werkvak zetten is erg belangrijk om veilig te kunnen werken, maar ook om het verkeer veilig te laten passeren. We hebben dit in details en met praktijk tekeningen voor je toegelicht in onze handboek: Veilig werken langs de Weg.

Hoe een langsafzetting uit te zetten

Bij een langsafzetting kunnen diverse obstakels gebruikt worden, de meest gebruikte wegafzetting materialen hiervoor zijn pionnen, geleidebakens en kunststof afzethekken. De richtlijnen voor langsafzetting en onderlinge afstanden in meters en pratijk informatie vind je in onze handboek: Veilig werken langs de Weg.

Verkeersborden bij tijdelijke wegwerkzaamheden

Voor het plaatsen van verkeersborden bij wegwerkzaamheden zijn diverse regels m.b.t. de RVV borden, posities en opbouw. Ook hierover staat alles beschreven in ons handboek, bezoek de website: Veilig werken langs de weg en lees wat jij kunt doen.