Fietsenrekken (Fietsenrek & Fietsbeugel)

Fietsenrekken kopen online

Fietsenrekken zijn een voorziening die ervoor zorgt dat jij je fiets netjes kan stallen. Verkeerswinkel.nl heeft een breed assortiment aan fietsenrekken tegen scherpe prijzen. Bekijk en bestel direct online uit ons breed aanbod in fietsenrekken.

Fietsenrekken laten plaatsen?

Als je nu een fietsenrek wilt plaatsen bij een stoep, thuis, kantoor, school of eigen terrein. Het staat online voor je klaar bij Verkeerswinkel en is direct uit eigen voorraad leverbaar. Start onze livechat voor het aanvragen van een passende offerte of type tijdens het afrekenen in het opmerkingenveld dat je graag een aanvullende offerte wenst te ontvangen voor installatie.

Fietsenrek voor garage

Ook hebben wij rekken voor je fiets waarbij je je fiets eenvoudig kan ophangen in de garage, gewoon bij jouw thuis of voor de deur.

Fietsenrekken voor mountainbikes

Een fietsenrek voor een mountainbike heeft een bepaalde breedte nodig, omdat de banden van een mountainbike of BMX over het algemeen breder zijn dan een standaard fietsband, een mountainbike band is over het algemeen 54 mm breed. Onze fietsenrekken hebben een ruimte van 65 mm tussen de beugels in, waardoor een mountainbike ook in het fietsenrek past. Ondanks de ruimte van 6.5 cm zal de fiets nog steeds verticaal stevig in het rek staan, vanwege het conische verloop.

Fietsleunhek STAAL
€265,00
€247,00

Stukprijs : €204,13 / /