Veelgestelde vragen

Alle informatie handig op één rijtje

Welkom op verkeerswinkel.nl, hoe kunnen wij jouw helpen? 

1 Veelgestelde Vragen / FAQ
1.1 Contact opnemen

Wil je meer weten over ons, onze producten of diensten? Wij staan voor je klaar! Neem contact op via telefoon, e-mail, livechat of stel je vraag via ons contactformulier.

Wil je graag persoonlijk kennismaken en onze producten bekijken? Ook dat kan, laat het ons weten en wij maken graag me jou een kennismakingsafspraak.

KANTOORADRES

Verkeerswinkel.nl
Powered by Ri-Traffic.

Dreef 6
4175 AH Haaften
Nederland

Tel: 06 280 818 66
Mail: [email protected]
WhatsApp: Stel je vraag

KVK: 77043030
BTW: NL003150862B71
IBAN: NL16SNSB0267889232

MAGAZIJNADRES

Verkeerswinkel.nl
Bezoek ons en maak een afspraak.

Lageveldweg 4
4156 JK Rumpt
Nederland

Tel: 06 280 818 66
Mail: [email protected]

1.2 Over verkeerswinkel.nl

Wij zijn een startende webwinkel met aantrekkelijke lage prijzen en verzendkosten. Je kan eenvoudig met ons contact opnemen en wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren. Ons assortiment bestaat uit wegbebakening, verkeersvoorzieningen & wegafzetting materiaal.

Wij kiezen ervoor om te werken met duurzame producten van een hoge kwaliteit en dat alles met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Hiermee helpen we jou verder met de verkeersveiligheid van jouw project en terrein.

Tevens bieden wij ook volledige verzorgde installatiediensten aan en willen wij je graag goed op weg helpen, dus heb je een vraag, stel deze dan via onze chat of neem even contact met ons.

Wij helpen je graag met:

 • de beste prijs in het inkopen;
 • een complete oplossing in huren;
 • het verzorgen van de installatie.

Onze strepen zijn al verdiend op alles wat te maken heeft wegbebakening, verkeersvoorzieningen en wegafzetting projecten voor een groot aantal opdrachtgevers in zowel verkoop, slim transport, huren en projectinstallatie.

Installatie en huren ›

1.3 Betalen en verzenden

Veilig online betalen

Je kunt bij ons direct online betalen via jouw bank of met een handmatige overschrijving. Indien je toch nog vragen hebt, laat het ons dat even weten en neem contact op, wij staat je graag te woord.

Je kunt bij ons betalen met:

 • iDeal
  Vertrouwd via jouw eigen bank betalen.
 • Bankoverschrijving
  Handmatige overschrijving via jouw eigen bank.
 • BanContact / Mister Cash
  Online betalen via BanContact (Mr. Cash).
 • Sofort Banking
  Eenvoudige betaalmethode voor international banking.
 • ING homepay
  Snel online betalen via ING Home’Pay.
 • Offerte aanvragen
  Je ontvang van ons, geheel vrijblijvend, eerst een offerte t.b.v. jouw wensen en transport.
 • Gepast Contant
  Je rekent jouw artikelen pas af in ons magazijn.
 • Betalen op rekening (achteraf betalen)
 • Je betaalt achteraf op rekening, dit is alleen mogelijk indien je al klant bent of bij akkoord per telefoon, livechat of e-mail.

Nederland, België en Luxemburg
Wij transporteren jouw bestelling binnen de Benelux (België, Nederland en Luxemburg). Een bestelling kunt je ook afhalen in ons magazijn, je betaalt dan geen verzendkosten. Wij zorgen er dan voor dat jouw bestelling voor transport netjes voor je klaar staat.

Europa / wereldwijd
Wil je bestellen en transporteren naar Duitsland, Frankrijk of ieder andere land binnen Europa of wereldwijd? Wij vragen je dan even contact met ons op te nemen. Samen met jou gaan we aan de slag om aansluitend voorstel te maken waar we rekening houden met een uitstekend transport, voor de laagste prijs. Wij berekenen de transportkosten 1-op-1 door en hoeven hier niet aan te verdienen.

Bezorgtijden
Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jouw afleveradres is, veelal is dit binnen 1 tot 3 werkdagen. Mochten het toch afwijken van onze leveringstijden, dan namen wij altijd contact met je op.

Gratis verzenden? Ja, dat kan!
Wij proberen onze transportkosten zo laag mogelijk voor je te houden. Het verzendbedrag is gebaseerd op het de producten dat je wilt bestellen, orderwaarde en/of als je reeds al een zakelijke klant van ons bent. Er is ook altijd een mogelijk om je bestelling bij ons te komen op halen. Als je toch wilt weten als wij iets voor elkaar kunnen betekenen in transport, stel dan je vraag in onze livechat, per telefoon of vul het online contactformulier in.


Verzendtarieven: NL/BE/LU
Transportkosten naar Nederland, België en Luxemburg.

Orderwaarde Transport, logistiek en handelingskosten
0 – 50 8,95
50 – 100 15,00
100 – 250 15,00
250 – 400 22,50
400 – 700 30,00
700 – 1000< 45,00
1000 – 2000 73,00
2000 – 3000 90,00
3000+ - Gratis Verzenden

Verzendtarieven: DE (nieuw)
Transportkosten naar Duitsland.

Orderwaarde Transport, logistiek en handelingskosten
0 – 50 11,00
50 – 100 23,00
100 – 250 23,00
250 – 400 33,00
400 – 700 150,00
700 – 1000 150,00
1000 – 2000 250,00
2000 – 3000 250,00
3000+ - Gratis Verzenden

*De hierboven genoemde bedragen zijn in Euro’s, excl. btw.


Retourlogistiek

Wil je een product retourneren? Dat kan, neem even contact met ons op zodat wij samen met je de retourlogistiek kunnen doornemen.

Contact opnemen ›

1.4 Installatie en plaatsing

Onze producten kunnen wij ook voor je plaatsen en de installatie voor je uit handen nemen. Wij hebben installatieprojecten verzorgt voor gemeenten, vereniging van eigenaren (VVE’s) en beheerders van bedrijventerreinen. Wil je ook dat wij ook jouw installatie realiseren en wat wij voor je kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag meer over.

Installatie, plaatsing en montage ›

1.5 Huur en verhuur mogelijkheden

Afzetmaterialen tijdelijke huren
Je kunt bijna alles wat op onze website staat ook tijdelijke huren. Daarnaast bieden we ook plaatsing, installatie en montage services indien gewenst.

Gratis huur aanvraag plaatsen
Ontvang gemakkelijk en snel, geheel vrijblijvend, een huurprijs voorstel. Hoe werkt dit? In slechts 3 stappen is jouw aanvraag geplaatst.

 1. Selecteer je producten en voeg ze toe aan je bestellijst.
 2. Tijdens het opgeven van je contactgegevens selecteer je als betaalmethode: Offerte aanvragen.
 3. Vul bij het opmerkingenveld in dat je wenst te huren, eventueel verhuurduur of datum en/of andere aanvullende informatie dat volgens jou van belang is.

PS geef ook even aan als je het zelf komt ophalen of dat wij het transport voor je mogen regelen.

Geen zin om deze stappen te doorlopen?
Je kunt ook een e-mail sturen aan [email protected] of start onze live chat en stel je vraag. Wij staan je graag te woord en gaan voor je aan de slag met het maken van de beste prijs in verhuur.

1.6 Logo bedrukken en logo stickers

Jouw bedrijfslogo en bestickering op maat? Ja, dat kan!

Bij verkeerswinkel zijn er mogelijkheden om jouw logo te laten afdrukken op onze artikelen. Er zijn twee toepassingen;

- Een geplot logo op je product laten bedrukken.

- Een geprint logo in jouw product laten bedrukken.

Wij krijgen met regelmaat de vraag 'is het logo er makkelijk af te halen?', dat is niet het geval. Het logo blijft dus goed zitten, ook naar een langere periode. Het logo is namelijk na 24 uur alleen nog maar een hele kleine deeltjes er vanaf te krijgen en is het onmogelijk om het logo eraf te halen zonder het product te beschadigen.

Het logo printen is ook een mogelijkheid, dit is vaak een duurdere optie en dat is op aanvraag. Echter is hierbij 100% zekerheid dat het logo nooit van het product zal verdwijnen.

Bij het afnemen van een logo onder de 10 stuks producten, hanteren wij een tarief van 35€. Daarboven tot 25 stuks 1€ per product extra. Daarboven kunnen wij het logo kosteloos aanbrengen. Er hangt wel een voorwaarde aan vast, er dient een goed snijbestand in EPS formaat doorgestuurd te worden, wij kunnen zelf ook het logo aanpassen.

Wij adviseren je bij het plaatsen van jouw bedrijfslogo op de gewenste producten, even contact met ons op te nemen, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken en jou een passend voorstel kunnen geven met de beste prijs.

1.7 Privacy Policy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.verkeerswinkel.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken. Bekijk onze Privacy Policy online.