Over ons

Wij zijn een startende webwinkel met aantrekkelijke lage prijzen en verzendkosten. Je kan eenvoudig met ons contact opnemen en wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren. Ons assortiment bestaat uit wegbebakening, verkeersvoorzieningen en wegafzetting materiaal.

Over ons

Premium producten
Wij kiezen ervoor om te werken met duurzame producten van een hoge kwaliteit en dat alles met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Hiermee helpen we jou verder met de verkeersveiligheid van jouw project en terrein.

Projectmontage / installatie
Tevens bieden wij ook volledige verzorgde installatiediensten aan en willen wij je graag goed op weg helpen, dus heb je een vraag, stel deze dan via onze chat of neem even contact met ons.

Wij helpen je graag met:

Ervaren
Onze strepen zijn al verdiend op alles wat te maken heeft wegbebakening, verkeersvoorzieningen en wegafzetting projecten voor een groot aantal opdrachtgevers in zowel verkoop, slim transport, huren en project-installatie.

Altijd bereikbaar
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om materialen te leveren. Vrijwel altijd zijn wij in staat jouw gehele project te verzorgen binnen 24 uur. Vrijdagmiddag spullen voor maandag nodig? Wij regelen het! Neem even contact met ons per tel. of via live chat. Wij staan voor je klaar.

Bezoek Webshop › Afzetmateriaal Huren › Installatiediensten ›