Installatie & Montage

Wie verzorgt voor jou de installatie?

Ik ben Tom de Ridder en heb in 2017 Ri-traffic opgericht. Daarbij is verkeerswinkel.nl het online portaal voor onze directe verkoop. Ik heb diverse functies gehad in de infrawereld en heb dagelijks met verkeersvoorzieningen gewerkt. Afzetmaterialen kunnen echt het verschil maken als het gaat om de veiligheid in het verkeer, bedrijventerreinen of op evenementen.

Mijn doel is om de veiligheid op deze gebieden te verbeteren met betaalbare prijzen, zonder dat de kwaliteit eronder en de verkeersveiligheid hieronder lijdt. Daarbij geven we gratis praktijkgericht advies en kunnen wij je ondersteunen in installatie op locatie. Hierdoor heb ik besloten om Ri-Traffic op te richten, ondersteunend hieraan is mede 2019 de webshop Verkeerswinkel.nl geopend met onze online samenwerkingspartner Webinnovatie. Met mijn praktijkervaring en de kwaliteitsproducten in deze webshop, werk ik dagelijks aan een betere veiligheid, voor iedereen.

Ri-Traffic - Verkeerswinkel - Tom de RidderTom de Ridder (Ri-Traffic / Verkeerswinkel)

Ervaren in project-installatie en montage

Met Ri-Traffic heb ik de afgelopen 5 jaar ervaring opgedaan in de verkoop en plaatsing van verkeersvoorzieningen. Wij zijn daarmee een jong ambitieus en groeiend bedrijf. Dat heeft als voordeel dat we flexibel zijn naar onze klanten.

Wij zetten nét dat stapje extra, omdat we onze klanten willen overtuigen van onze hoogwaardige producten. Inmiddels hebben we 100+ projecten mogen verzorgen op het gebied van verkeersvoorzieningen, voor gemeente, instellingen, VVE's, parkeergarages, industrieterrein, recreatie en meer. Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat is bij ons geen probleem. Stel gerust je aanvraag via onze LiveChat of neem contact met ons op.

Wij plaatsen verkeersafzettingen volgens het CROW eisen Handboek 96a en 96b. Daarnaast is ons personeel dat je afzetting plaatst BRL 9101 gecertificeerd.

Referenties

Wil je meer weten over onze projecten? Volg ons ook op Facebook en ontvang direct een bericht van onze recente projecten.

Recente projecten

 • Bekijk direct alle nieuwe projecten op onze Facebook.
 • In opdracht van Van Doorn Geldermalsen hebben we in maart 2020 anti blinderings lamellen geleverd voor de N246.
 • In februari 2020 hebben we alle vangrail reflectoren mogen leveren voor de snelwegen A2, A50, A67, A58 en A59 rond Eindhoven.
 • In november 2019 hebben we in opdracht van VDC Aannemingen glasbolreflectoren geplaatst op diverse op- en afritten in België.
 • In opdracht van gemeente Tiel hebben we in 2018 op diverse openbare plekken onze verkeersspiegels mogen plaatsen.
 • Voor R.A.Ham Onderhoud Service & Reparatie hebben we in 2018 verkeersdrempels geplaatst op het bedrijventerrein. Daarmee is de snelheid op het terrein weer gereduceerd.
  Verder leveren we ook maatwerk verkeersborden voor bedrijven, gemeentes en evenementen.
 • Voor meer maatwerk of installatie en montage diensten, neem dan contact met ons op.
 • Wist je dat? Onze pionnen met bedrijfslogo kunnen worden besteld.

Hoe kun je bij ons huren of een installatie aanvragen?

Heel simpel, selecteer wat je nodig hebt en plaats je aanvraag op basis van de onderstaande 4-stappen. Je kunt bijna alles op onze website ook tijdelijk huren. Daarnaast bieden we ook een complete oplossing als het gaat om installatie of montage op locatie. Wij regelen het voor je van A-tot-Z, compleet ontzorgt, voor een zéér aantrekkelijke prijs.

 1. Producten selecteren: kies eenvoudigweg alle producten dat je verwacht nodig te hebben
 2. Afronden bestelling: rond de bestelling af op "offerte aanvragen".
 3. Opmerking toevoegen: geef hier relevante informatie zoals het aantal dagen, (project)locatie of transport en/of andere wensen.
 4. Offerte: Je ontvangt van ons dan binnen 24-uur een op maat gemaakte offerte.

Indien je direct geholpen wilt worden, neem dan telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat we samen even alles doornemen dat er toe doet.

Contact opnemen ›

Geleidebakens en schrikhekken

Verkeersdrempels

Varkensruggen en Parkeer Stootbanden

Installatie en Montage