Verkeerspionnen

Verkeerspion, verkeerskegel en pylon

Wij leveren verkeerspionnen in verschillende afmetingen, soorten en klasse. Of je nu zoekt naar goedkope pionnen, een officiële verkeerskegel met klasse 2 of een pylon met jouw bedrijfslogo, het is in voorraad in ons magazijn.

Verkeerspion kopen

Bestel eenvoudig en snel jouw straatpion, wegpion, verkeerspion op verkeerswinkel.nl.

Bestel robuuste verkeerspionnen online. Als je een rijbaan of straat tijdelijk wilt afzetten, dan zijn deze verkeerskegels het hulpmiddel. Wist je dat onze verkeerspionnen ook vaak worden ingezet voor andere doeleinden zoals een tijdelijk afzet op een prive terrein, sport en spel dagen, parcoursen, recreatief gebruik, fietsroutes en wandelroutes.

Verkeerspion 50 cm / verkeerspion 75 cm

Bij wegwerkzaamheden is het zelfs verplicht om bij schemer, na zonsondergang of een andere gevaarlijke verkeersituatie een verkeerskegel te gebruiken met reflectie.

Reflecterende verkeerspionnen

Wij hebben verkeerskegels met reflecterende folie klasse 2 en klasse 3 in onze webshop.

Onze Verkeerspionnen, verkeerskegels en pylonen zijn de oplossing om professioneel een afzetting goed te regelen en het verkeer te begeleiden. We bieden je zelfs de mogelijkheid om opmaat jouw logo te laten bedrukken op de pion. Wij bieden ook mogelijkheden om verkeerspionnen te huren.