Veelgestelde vragen

Alle informatie handig op één rijtje

Welkom op verkeerswinkel.nl, kunnen wij je helpen? Laat het ons dan even weten. Stel je vraag via onze chat, per telefoon, e-mail of via ons contactformulier. Wij staat voor je klaar en helpen je graag goed op weg.

1 Veelgestelde Vragen / FAQ
1.1 Contact opnemen

Wil je meer weten over ons, onze producten of diensten? Wij staan voor je klaar! Neem contact op via telefoon, e-mail, livechat of stel je vraag via ons contactformulier.

Wil je graag persoonlijk kennismaken en onze producten bekijken? Ook dat kan, laat het ons weten en wij maken graag met jou een afspraak.

KANTOORADRES

Verkeerswinkel.nl
Verkeerveiligheid & Afzetmaterialen

Amperestraat 8F
4004 KB Tiel
Nederland

Telefoon: 0418 234 277
Mail: [email protected]
WhatsApp: Stel je vraag

KVK: 77043030
BTW: NL003150862B71
IBAN: NL16SNSB0267889232

MAGAZIJNADRES

Verkeerswinkel.nl
Bezoek ons en maak een afspraak.

Amperestraat 8F
4004 KB Tiel
Nederland

Telefoon: 0418 234 277
Mail: [email protected]

1.2 Over verkeerswinkel.nl

Wij zijn een startende webwinkel met aantrekkelijke lage prijzen en verzendkosten. Je kan eenvoudig met ons contact opnemen en wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren. Ons assortiment bestaat uit wegbebakening, verkeersvoorzieningen & wegafzetting materiaal.

Wij kiezen ervoor om te werken met duurzame producten van een hoge kwaliteit en dat alles met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Hiermee helpen we jou verder met de verkeersveiligheid van jouw project en terrein.

Tevens bieden wij ook volledige verzorgde installatiediensten aan en willen wij je graag goed op weg helpen, dus heb je een vraag, stel deze dan via onze chat of neem even contact met ons.

Wij helpen je graag met:

 • de beste prijs voor inkopen;
 • een complete oplossing in huren;
 • het verzorgen van de installatie.

Onze strepen zijn al verdiend op alles wat te maken heeft wegbebakening, verkeersvoorzieningen en wegafzetting projecten voor een groot aantal opdrachtgevers in zowel verkoop, slim transport, huren en projectinstallatie.

Installatie en huren ›

1.3 Betalen & Verzenden

Veilig online betalen

Je kunt bij ons direct online betalen via jouw bank of met een handmatige overschrijving. Indien je toch nog vragen hebt, laat het ons dat even weten en neem contact op, wij staat je graag te woord.

Je kunt bij ons betalen met:

 • iDeal
  Vertrouwd via jouw eigen bank betalen.
 • Paypal
  Veilig betalen via Paypal.
 • Bankoverschrijving
  Handmatige overschrijving via jouw eigen bank.
 • BanContact / Mister Cash
  Online betalen via BanContact (Mr. Cash).
 • KBC
  Betaal eenvoudig en snel met KBC.
 • Sofort Banking
  Eenvoudige betaalmethode voor international banking.
 • ING homepay
  Snel online betalen via ING Home’Pay.
 • Giropay
  Gemakkelijk betalen met Giropay.
 • Offerte aanvragen
  Je ontvang van ons, geheel vrijblijvend, eerst een offerte t.b.v. jouw wensen en transport.
 • Gepast Contant
  Je rekent jouw artikelen pas af in ons magazijn.
 • Betalen op rekening (achteraf betalen)
 • Je betaalt achteraf op rekening, dit is alleen mogelijk indien je al klant bent of bij akkoord per telefoon, livechat of e-mail.

Nederland, België en Duitsland
Wij verzenden jouw bestelling naar Nederland, Belgie en Duitsland tegen het laagste transporttarief. Je hebt ook de mogelijkheid om jouw bestelling af te halen in ons magazijn, waarbij je natuurlijk geen verzendkosten hoeft te betalen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling voor transport netjes klaarstaat bij de uitgang.

Transport naar andere landen? Ook dat kan!
Als je wilt bestellen en transporteren naar een ander land binnen Europa of wereldwijd, dan is dat ook geen enkel probleem. We vragen je om even contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen we samen met jou aan de slag gaan om een passend voorstel en een scherp tarief op te stellen. We berekenen de transportkosten altijd 1-op-1 en streven er niet naar om hieraan te verdienen. Je kunt je bestelling ook afronden als een offerteaanvraag, en dan sturen wij je ons voorstel toe.

Bezorgtijden
Wij zorgen ervoor dat je bestelling zo spoedig mogelijk wordt geleverd. Veelal is dit binnen 1 tot 3 werkdagen. Mocht het toch afwijken van onze leveringstijden, dan namen wij altijd even netjes contact met je op om je te informeren.

BTW-verlegd (zakelijk)
Ben je een zakelijke klant met een bedrijfs- of factuuradres in het buitenland, bijvoorbeeld in België, Duitsland of een ander Europees land? Dan passen we altijd de BTW-verleggingsregel toe op onze bestellingen. Het is echter noodzakelijk dat je jouw BTW-nummer opgeeft tijdens het afronden van je bestelling. De totaalprijs wordt dan automatisch aangepast.

Gratis verzenden?
Wij proberen onze transportkosten zo laag mogelijk voor je te houden. Het verzendbedrag is gebaseerd op het aantal producten dat je wilt bestellen, orderwaarde en/of als je reeds al een zakelijke klant van ons bent. Er is ook altijd een mogelijk om je bestelling bij ons te komen op halen, dan betaal je natuurlijk geen verzendkosten.

Mochten er toch nog vragen zijn over verzending? Laat het ons dan weten en stel je vragen in onze live chat, per telefoon of vul het online contactformulier in.

Geen factuur ontvangen of mailbevestiging?
Veel e-mailproviders zien automatische mails ook vaak als spam, daarom belanden ze ook vaak in deze map. Controleer daarom altijd even de spam-map als je nog geen email hebt ontvangen.

Offerte aanvragen?
Wil je een offerte aanvragen? Dat kan eenvoudig via verschillende kanalen. Stuur ons een e-mail naar [email protected] met je specifieke wensen en we sturen je zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte terug. Ook via onze livechat staan we klaar om je vragen te beantwoorden en een offerte op maat te maken. Tijdens het afrekenen van je bestelling kun je ook aangeven dat je een offerte nodig hebt, zodat we deze kunnen toevoegen aan je bestelling voordat je definitief afrekent. Wat je voorkeur ook is, wij staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je de beste prijs krijgt voor de producten of diensten die je nodig hebt.


Verzendtarieven: NL/BE
Transportkosten naar Nederland en België.

Orderwaarde Transport, logistiek en handelingskosten
0 – 50 8,22
50 – 100 15,29
100 – 250 15,29
250 – 400 22,50
400 – 700 30,00
700 – 1000 45,00
1000 – 2000 73,00
2000 – 3000 90,00
3000+ - Gratis Verzenden

*De hierboven genoemde bedragen zijn in Euro’s, excl. btw.
*Bij sommige artikelen worden aangepaste verzendkosten automatisch berekend i.v.m. bijvoorbeeld lengtes, gewicht of vorm dat afwijkt van de standaard.


Verzendtarieven: DE
Transportkosten naar Duitsland.

Orderwaarde Transport, logistiek en handelingskosten
0 – 50 9,50
50 – 100 17,50
100 – 250 27,00
250 – 400 27,00
400 – 700 35,00
700 – 1000 65,00
1000 – 2000 100,00
2000 – 3000 135,00
3000+ - Gratis Verzenden

*De hierboven genoemde bedragen zijn in Euro’s, excl. btw.
*Bij sommige artikelen worden aangepaste verzendkosten automatisch berekend i.v.m. bijvoorbeeld lengtes, gewicht of vorm dat afwijkt van de standaard.


Retourlogistiek

Wil je een artikel retourneren? Dat is geen probleem. Meld je retour eerst bij ons aan, zodat wij samen met jou de retourprocedure kunnen doorlopen en indien nodig contact met je kunnen opnemen. Stuur een e-mail naar: [email protected].

1.4 Installatie & Plaatsing

Onze producten kunnen wij ook voor je plaatsen en de installatie daarmee voor je uit handen nemen. Wij hebben reeds vele installatieprojecten verzorgt voor gemeenten, vereniging van eigenaren (VVE’s) en beheerders van bedrijventerreinen.

Wil je ook dat wij ook jouw installatie realiseren en wat wij voor je kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag meer over, neem contact met ons op of beschrijf je project en stuur het ons op per e-mail naar: [email protected].

Lees meer over plaatsing, installatie en montage ›

1.5 Verhuur offerte aanvragen

Afzetmaterialen tijdelijke huren
Je kunt bijna alles wat op onze website staat ook tijdelijke huren. Daarnaast bieden we ook plaatsing, installatie en montage services indien gewenst.

Gratis huur aanvraag plaatsen
Ontvang gemakkelijk en snel, geheel vrijblijvend, een huurprijs voorstel. Hoe werkt dit? In slechts 3 stappen is jouw aanvraag geplaatst.

 1. Selecteer je producten en voeg ze toe aan je bestellijst.
 2. Tijdens het opgeven van je contactgegevens selecteer je als betaalmethode: Offerte aanvragen.
 3. Vul bij het opmerkingenveld in dat je wenst te huren, de verwachte verhuurduur/datum en/of andere aanvullende informatie dat volgens jou van belang is.

PS geef ook aan als je het zelf komt ophalen of dat wij het transport voor je regelen.

Geen zin om deze stappen te doorlopen?
Je kunt ook een e-mail sturen aan [email protected] of start onze live chat en stel je vraag. Wij staan je graag te woord en gaan direct voor je aan de slag met het maken van een scherp huur-voorstel.

1.6 Logo bedrukking & stickers

Bedrijfslogo en bestickering op maat? Ja, dat kan!

Bij verkeerswinkel zijn er mogelijkheden om jouw logo te laten afdrukken op onze artikelen. Voor logo voorbeelden of vragen, start onze live chat of stuur ons even een e-mail: [email protected].

Er zijn twee toepassingen m.b.t. logo bedrukking;

1 ) Een geplot logo op je product laten bedrukken.

Wij krijgen met regelmaat de vraag 'is het logo er makkelijk af te halen?', dat is niet het geval. Het logo blijft dus goed zitten, ook over een langere periode. Het logo is namelijk alleen nog maar in hele kleine deeltjes er vanaf te krijgen (het zit er dus echt goed op).

2 ) Een geprint logo in jouw product laten bedrukken.

Je logo laten printen is ook een mogelijkheid, dit is vaak een duurdere optie en dat is op aanvraag. Echter is hierbij 100% de zekerheid dat je het logo nooit van het product kunt verwijderen.

Meer prijs indicatie logo bedrukking

Bij het afnemen van een logo onder de 10 stuks producten, hanteren wij een tarief van 35€. Daarboven tot 25 stuks 1€ per product extra. Bestel je meer, dan regelen wij de logo bedrukking gratis voor je. Er hangt wel een voorwaarde aan vast, en dat is dat er een goed snijbestand (vector-bestand) in EPS formaat doorgestuurd te worden, wij kunnen zelf ook het logo aanpassen.

Interesse in logo bedrukking? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen wij met je van gedachten wisselen over eventueel kleurgebruik, logo plaatsing op het artikel en praktijkvoorbeelden toesturen m.b.t. de gewenste producten. Daarnaast kunnen we je een scherp prijsvoorstel toesturen.

Meerprijs bij Logo Bedrukking (kosten/prijsindicatie)

Bij het bestellen van een artikel met logo-bedrukking voor minder dan 10 stuks hanteren wij een tarief van €35. Voor bestellingen van 10 tot 25 stuks rekenen wij €1 extra per product. Bestel je meer, dan verzorgen wij de logo-bedrukking gratis voor je. Er geldt echter een voorwaarde: we hebben een goed snijbestand (vector-bestand) in EPS-formaat nodig, maar we kunnen ook het logo voor je aanpassen.

Heb je interesse in logo-bedrukking met een scherp tarief voor het plaatsen van jouw bedrijfslogo op onze verkeersmaterialen? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we samen met jou de mogelijkheden bespreken, zoals kleurgebruik, logo-plaatsing op het artikel en praktijkvoorbeelden voor de gewenste producten toesturen. Bovendien kunnen we je een scherp prijsvoorstel doen.

1.7 Privacy Policy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.verkeerswinkel.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken. Bekijk onze Privacy Policy online.