SOPPEC |

SOPPEC Spray Paint | Hoogwaardige Markeerverf voor Professionals

Soppec markeringsspray is oorspronkelijk opgericht voor professionals in de bosbouwmarkering. Later werd het bekend dankzij Technima France en zijn gepatenteerde veiligheidsspraydop: de TP-dop. Het bedrijf verwierf snel bekendheid en waardering in de bouw- en openbare werken sector als dé spuitbus markeerspray voor elk project.

Beste Markeringsspray 500ml & 750ml voor Officiele Markeringen

Onze uitgebreide collectie gekleurde markeringsspray spuitbussen is verkrijgbaar in onze winkel met een breed scala aan kleuren, maten en inhoudsvolumes, zodat we kunnen voldoen aan jouw behoeften voor elke klus. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke markeringsspray spuitbus voor straatmarkering, of een spray voor industriële toepassingen of voor boommarkering, bij ons vind je altijd een geschikte oplossing.

Deze speciale markering spuitbussen zijn ideaal voor het markeren van verschillende ondergronden. De wegenverf hecht op diverse materialen, waaronder beton, bitumen, hout, grind/gravel, gras, mineralen, kunststof, zand, metalen oppervlakken en synthetische oppervlakken. Zijn er toch nog vragen? Laat het ons weten en neem contact op via onze livechat of stuur ons een e-mail. Wij staan klaar om je te helpen!

Soppec

Soppec spray is de ideale verfspray en is bijzonder geschikt voor markering bij afbakeningswerkzaamheden tijdens wegwerkzaamheden langs de weg of bij tijdelijke veranderingen in de verkeerssituatie.