TRICORP |

TRICORP Workwear & Veiligheidskleding

Tricorp is een Nederlands kledingmerk dat zich richt op werkkleding voor verschillende sectoren, waaronder de bouw, industrie, transport, horeca en zorg. Tricorp is opgericht in 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van werkkleding in Nederland.

Tricorp Verkooppunt

Tricorp staat bekend om de hoge kwaliteit van haar kleding en de functionaliteit ervan. Het bedrijf ontwerpt en produceert kleding die niet alleen veilig en comfortabel is, maar ook praktisch en duurzaam. Het assortiment van Tricorp omvat onder andere werkbroeken, werkjassen, polo's, sweaters, T-shirts en accessoires zoals mutsen en petten.

Ben jij opzoek naar een Tricorp dealer in de buurt of de juiste kleding voor werken langs de weg? Wij hebben het op voorraad voor je klaarliggen. Ook met advies of vragen over de juiste maat helpen wij je graag op weg. Neem contact met ons op, stuur een e-mail of stel je vraag via onze live chat. Wij staan voor je klaar!

TRICORP

Tricorp hecht ook veel belang aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van duurzame materialen en wordt er gewerkt aan het verminderen van de impact van de productieprocessen op het milieu. Bovendien wordt een groot deel van de kleding geproduceerd onder eerlijke en veilige arbeidsomstandigheden.